maanantai 21. tammikuuta 2013

Urheilemisessa on fiilistä


Loppuviikolla treeneissä oli fiilistä! Pakko on ihan rehellisesti myöntää että uudet treenikuviot ovat tuoneet urheiluun taas todellisen liikunnan riemun.
Perjantai-iltana fiilistä tuli siitä että ulkona oli kirpeä pakkanen, mutta juoksukeli oli mitä mainioin. Hyvä fiilis tuli juoksusta valaisemattomilla maaseututeillä - puolikuu taivaalla valaisi aivan käsittämättömän paljon maisemaa.

Lauantain huikea treenifiilis tuli juostessa lumisilla metsäpoluilla. Aurinko paistoi, pakkasta -18 ja askel oli kevyt. Olinkin jo ihan unohtanut kuinka mukavaa on juosta talvella ulkoilijoiden auki pitämillä kapeilla poluilla.
Sunnuntain fiilis tuli hiihtoladulla. Sininen taivas, pakkasta -10 ja pitävä suksi. Näistä kolmesta esimerkistä ei treenifiilis paljoa enää voi parantua.

Olin tänään aamulla hierojalla. Koitan käydä kolmen viikon välein tunnin hieronnassa. Muutamista työjutuista johtuen edellisestä käynnistä oli vierähtänyt yli neljä viikkoa. Alaselässä oli vähän jumia ja samoin pakaroiden alueella. Yleensä alaselkä on se mun heikoin osa. Onneksi hierojallani on myös taitoja niksautella ja naksautella oikeista paikoista. Nyt ei naksunut mutta alaselän mobilisointi venytyksellä hieronnan päätteeksi oli paikallaan. Koko loppupäivän on tuntunut kuin olisin pidempi kuin aiemmin!
















Kuva perjantai-illan juoksulenkin jälkeen.

Viimeviikon saldo vielä:
·         MA: uinti 40 min + juoksu 25 min
·         TI: uintitekniikkaa 60 min
·         KE: spinning 95 min
·         TO:  lepopäivä
·         PE: Aamu: uinti 40 min. Ilta juoksu 65 min + kuntopiiri 20 min
·         LA: juoksu 90 min + rullat 60 min
·         SU: perinteinen hiihto 130 min + juoksu 5 min

Yhteensä 10 h 30 min

--- Jukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti